Grup Community Manager

Gràcies a un dels Plans d’Ocupació de Barcelona Activa, s’ha creat un grup per dinamitzar la comunicació de les webs dels barris de Bon Pastor i Baró de Viver.

Som un grup de 4 persones, que intentem oferir els nostres coneixements per tal d’ajudar a millorar les característiques i prestacions d’aquestes webs.

Per altra banda, les associacions i entitats dels barris ens poden fer arribar les seves peticions per cobrir les necessitats de comunicació digital, ja sigui sobre les webs pròpies de les entitats, xarxes socials, cartelleria d’esdeveniments, entre d’altres.

Estarem a la vostra disposició, tots els dijous de 10 a 14 hores al Centre Cívic del Bon Pastor.

Us hi esperem!

Gracias a uno de los Planes de Ocupación de Barcelona Activa, se ha creado un grupo para dinamizar la comunicación de las webs de los barrios de Bon Pastor y Baró de Viver.

Somos un grupo de 4 personas, que intentamos ofrecer nuestros conocimientos para ayudar a mejorar las características y prestaciones de dichas webs.

Además, las asociaciones y entidades de los barrios pueden hacernos llegar sus peticiones para cubrir las necesidades de comunicación digital, ya sea sobre las propias webs de las entidades, redes sociales, cartelería de eventos, entre otros.

Estaremos a vuestra disposición, todos los jueves de 10 a 14 horas en el Centre Cívic del Bon Pastor.

¡Os esperamos!

Desplaça cap amunt