Una furgoneta apropa als veïns del Bon Pastor el Pla de Barris

Una furgoneta s’instal·la cada dimecres a la placeta de les cases barates del Bon Pastor. L’objectiu és apropar-se als veïns que estan afectats per la tercera fase de la reforma de la zona i informar-los sobre qualsevol qüestió referent al trasllat als pisos.

La iniciativa l’ha engegada el Pla de barris del Bon Pastor. La idea és estar a peu de carrer per escoltar els dubtes dels veïns i acompanyar-los en el procés de trasllat, des dels preparatius de la mudança, durant el trasllat i també al llarg de la instal·lació als pisos nous. Per fer-ho atenen els veïns de forma individualitzada. Més endavant, però, proposaran tallers pràctics. Per exemple, explicaran com embalar objectes delicats, com utilitzar correctament una caldera o com constituir una comunitat de veïns. També treballaran qüestions de convivència i civisme, ja que la majoria d’aquestes famílies només ha viscut en cases independents i mai en comunitat. Fa un mes que la furgoneta està operativa i els tècnics del Pla de barris ja han informat uns 25 veïns.

Actualment, els pisos de la tercera fase de reforma del Bon Pastor estan gairebé acabats i se n’estan urbanitzant els entorns. La tercera fase de reallotjament afecta 130 famílies. El sorteig dels pisos es farà a finals de febrer i està previst que puguin començar a instal·lar-se als habitatges nous a l’abril.

D’altra banda, les obres de la quarta i última fase de reforma del Bon Pastor també estan en marxa. S’hi han de construir cinc blocs de pisos nous i les obres haurien de començar el 2017.

Font BTV: http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/12/16/furgoneta-cases-barates-bon-pastor/

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/12/16/furgoneta-cases-barates-bon-pastor/

Desplaça cap amunt