L’Economia Social i Solidària a la Biblioteca del Bon Pastor, dimecres 14 de juny

La Fàbric@ SCCL us informem que aquest dimecres, 14 de juny, de 16.30h a 20.30h, la Biblioteca del Bon Pastor acull una trobada de formació en economia solidària i cooperativa.

“Com constituir una cooperativa de treball?”

  • La Cooperativa SCCL: forma jurídica i societària
  • El procés de constitució
  • Primeres passes per a la gestió

La Xarxa d’Economia Solidària de Sant Andreu juntament a Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, hem organitzat, al districte de Sant Andreu un cicle de tres trobades sobre formació en economia solidària i cooperativa que s’orienta prioritàriament a la creació de noves cooperatives, així com a la generació de llocs de treball en cooperatives existents, promovent un ecosistema d’activitat socioeconòmica i formativa, de generació d’ocupació i d’impacte social.

El cicle, que va començar dimecres 7 de juny, serà els dimecres 7, 14 i 21 de juny a la tarda, de 16.30h a 20.30h a diversos espais del Districte de Sant Andreu (Ateneu L’Harmonia, Biblioteca de Bon Pastor i Centre Cívic Navas).

Es tracta d’una formació totalment gratuïta, pensada tant per a persones, entitats o professionals que vulgueu ampliar coneixements en aquest àmbit, o per a persones que estigueu pensant engegar algun projecte col·lectiu.

Finalment, encara esteu a temps d’apuntar-vos-hi enviant un missatge a formacio@bcn.coop .

També us podeu apropar a la biblioteca encara que sigui només per a demanar més informacions sobre l’economia social i solidària. Ens trobareu a partir de les 16.00h.   Us hi esperem!!!

Desplaça cap amunt