Agrupació Esportiva Bon Pastor

Agrupació Esportiva Bon Pastor

Adreça: Complex Esportiu Municipal C/ Costa Daurada, 12, 08030, Barcelona
Telèfon: 93 312 07 02
Horari: Dilluns a Divendres: 7:00 – 22:00 hores / Dissabtes i Diumenges: 9:00 – 14:00 hores
Web: www.aebonpastor.org
Email: aebonpastor@hotmail.com

L’Agrupació Esportiva Bon Pastor fou fundada per apropar la practica esportiva als infants i adults del nostre territori. En l’actualitat la principal activitat es la gestió del Centre Esportiu Municipal (CEM) Bon Pastor Valentín Chavarria, on a més de les activitats dirigides es fan també activitats esportives en els centres educatius del nostre àmbit d’actuació, i on tenen seu les escoles de futbol, natació i patinatge. El CEM Bon Pastor té també la gestió de quatre pistes de tennis i dos de pàdel situades a la llosa, la part soterrada de les rodes al seu pas pel Barri.

L’objectiu que es persegueix es el d’apropar l’activitat esportiva al barri de Bon Pastor, donant la més amplia oferta possible.

Els activitats que es fan son:

El Centre Esportiu Municipal, té serveis de finess, i activitats dirigides com aquagym, aqua radikal, radikal training, radikal training outdoor, cicling, step, freestyle, masterclass aerotono, pilates, ioga, stretching, tono gran, en forma, body power, gac, abdominals express i runners.

A part l’Associació té les Escoles de Natació, Futbol i Patinatge, a més de additivitats extraescolars als centres educatius del territori, i també el lloguer d’espais.

Desplaça cap amunt