Es liciten les obres del Mercat del Bon Pastor, Noticia a BTV

ES LICITEN LES OBRES DEL MERCAT DEL BON PASTOR, MÉS DE SIS ANYS DESPRÉS QUE TANQUÉS L’ANTIC

Les obres del nou Mercat del Bon Pastor començaran en els propers mesos, després que l’Ajuntament n’hagi licitat les obres, que suposaran una inversió d’11 milions d’euros. D’aquesta manera, els paradistes podran abandonar la carpa provisional en què han estat treballant des de fa més de sis anys i mig.

L’equipament tindrà 9.340 metres quadrats de superfície, distribuïts en diversos pisos: a la planta baixa hi haurà 17 parades i un supermercat; a l’altell, les oficines i instal·lacions del mercat; i a les dues plantes de soterrani, un aparcament, magatzems i un espai de logística. A l’interior, també s’hi ubicaran serveis que fins ara estaven a la via pública com la càrrega i descàrrega i el tractament i dipòsit de residus. Es preveu que els treballs finalitzin el 2018.

El tinent d’alcalde d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, creu que inversions com aquesta demostren l’aposta del govern pels mercats i el comerç de proximitat. Considera, a més, que mercats “de petit format” com el del Bon Pastor són “molt importants per dignificar la vida comercial, la vida econòmica i també la vida social dels barris”.

Per la seva banda, els comerciants aplaudeixen el pas endavant i remarquen que, des que es va enderrocar l’antic edifici del mercat i van traslladar-se a la carpa provisional, el desembre de 2009, han perdut clients i han hagut de tancar diversos establiments, una situació de la qual ja havien alertat en diverses ocasions. L’antic mercat, expliquen, estava ubicat en un punt més cèntric del barri i ara confien que recuperar-ne l’emplaçament els permetrà guanyar visibilitat.

Aqui deixu el enllaç del video que ha fet Barcelona Televisió.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/08/02/liciten-obres-mercat-bon-pastor-sis-anys-tanques-antic/

Desplaça cap amunt