Bon Viver de les Arts

Bon Viver d'Arts

Adreça: Centre Cívic Bon Pastor Plaça Robert Gerhard núm. 3. 08030 Barcelona
Telèfon:
Horari:
Web:
Email: culturalsbvbp@outlook.com

El Bon Viver d’Arts es una activitar promoguda pels barris de Baró de Viver i Bon Pastor; som unes 30 entitats, associacions, persones, i serveis municipals els que ens posem d’acord per fer-ho.

El projecte que va començar el 2011 pretenia esdevenir una activitat coordinada i promoguda per entitats de barri, amb el suport del Pla de Barris i dels Serveis tècnics municipals del Districte de St. Andreu, que promogués la visibilitat de la gran varietat d’activitats culturals i de lleure que s’estan fent als dos barris.

Els objectius que perseguim amb aquest esdeveniment cultural i participatiu son ja des de bon principi els següents:

  1. Fomentar l’associacionisme i potenciar la cooperació i el treball en xarxa sobretot entre associacions d’ambdós barris.
  2. Implicar tot tipus de persones de procedències i condicions diverses.
  3. Reforçar la cohesió social i el sentiment de pertinença als barris.
    I altres d’específics:
  4. Promoure la creació i consolidació d’un grup promotor del projecte.
  5. Que el projecte arrelés a cada barri i es pogués projectar en el futur
    6.Visibilitzar la feina de totes les entitats i col·lectius en el marc d’una jornada pública, arribant a tota la població de la zona, i més enllà a la resta de Barcelona, i poblacions properes…

La idea força de Bon Viver d’Arts és que la cultura popular sorgida de la creativitat i de la feina quotidiana de les associacions i entitats, de les persones individuals i en col·laboració, de la feina en xarxa i relacional, ha de tenir un espai molt visible en la programació d’activitats anuals, ha de tenir unes dates en el calendari d’esdeveniments d’ambdós barris, i ha de ser valorada com el que és, una creació de cultura, de coneixements, i d’imaginació constants.

Desplaça cap amunt