CREanimals al Bon Pastor i Baró de Viver

PROGRAMA MA-2defdif

 

Hola a tothom,

Els dissabtes 30 de maig i 6 de juny, de 10h.-14h. celebrem les Jornades Can Cíviques CREanimals, de sensibilització sobre la tinença de gossos, una proposta de les Taules de convivència de Bon Pastor i Baró de Viver.

El 30 de maig la Jornada serà a la plaça de l’Antic Mercat de Bon Pastor: a primera hora, es farà un passeig per la llera del riu amb amos de gossos i gossos, amb en David Godoy, expert ensinistrador, que també organitzarà activitats lúdiques a la plaça, d’educació i habilitats. També hi haurà activitats d’animació i de teatre, i es podrà trobar informació de tota mena: assessorament sobre drets, deures i malalties a càrrec dels veterinaris del barri; sobre adopcions i acollides per part de diferents entitats protectores d’animals; i podrem conèixer també el valor del gossos en les nostres ciutats, amb l’assistència de l’Associació d’Usuaris de Gossos Pigall, d’acompanyament a persones amb necessitats especials.

El 6 de juny la Jornada culminarà amb la Gimcana JOCANCI a la llera del riu, entre Bon Pastor i Baró de Viver, on s’espera que participin veïns i veïnes dels dos barris, a més d’altres persones de la ciutat.

En arxiu adjunt us enviem el cartell i programa de ma per a què pugueu fer la màxima difusió entre els vostres contactes, per correu o penjant el cartell en els vostres facebooks i webs.

I, per suposat, us convidem a assistir-hi i també a participar activament, que si voleu i podeu hi ha moltes coses a fer.

Us hi esperem!

Desplaça cap amunt