Bon Pastor, Un passeig entre l’Ahir i el demà

El Centre d’Estudis Arxiu Vilabesòs i la XES de Sant Andreu, en l’àmbit de la Fira d’ESS d’enguany que organitzem amb el suport del Districte de Sant Andreu, hem organitzat una activitat preciosa.
Aquest dissabte 18, de 10.00h a 12.00h farem un passeig pels carrers del Bon Pastor i els seus racons de memòria i visitarem el Museu de les Cases Barates i l’habitatge obrer de Barcelona.
Les places són limitades, feu-nos saber si voleu venir a descobrir la història d’aquest barri i de la gent que l’habita.

Hola, buenos días.
El Centre d’Estudis Arxiu Vilabesòs y la XES de Sant Andreu, en el ámbito de la Feria de ESS de este año, que organizamos con el apoyo del Distrito de Sant Andreu, hemos organizado una actividad preciosa.
Este sábado 18, de 10.00h a 12.00h daremos un paseo por las calles del Bon Pastor y sus rincones de memoria y visitaremos el Museo de las Casas Baratas y la vivienda obrera de Barcelona.
Las plazas son limitadas, díganos algo si desean venir a descubrir la historia de este barrio y de la gente que lo habita.

Desplaça cap amunt