Baixem al carrer, “Vols ajudar, és el teu moment!”

Baixem al carrer, “Vols ajudar, és el teu moment!”

Veïns i Veïnes del Bon Pastor, el Grup Motor del programa Salut als Barris del Bon Pastor col·labora amb la Creu Roja en el programa “Baixem al Carrer”.

L’objectiu del programa és promoure la millora de la salut física i mental i la qualitat de vida de veïns i veïnes del barri del Bon Pastor, majors de 65 anys aïllades socialment per causa de problemes de mobilitat i barreres arquitectòniques.

Per aquest motiu es vol promoure que persones voluntàries del nostre barri col·laborin de forma solidària en el projecte.

Les persones voluntàries, que rebran formació bàsica per part de l’equip de Creu Roja, haurien d’ajudar a baixar al carrer i acompanyar a passejar i fer activitats, detectar possibles necessitats socials i tècniques i fomentar els hàbits de salut bàsics a les persones participants del programa.

Aquest projecte, que va néixer al Poble Sec , respon a una necessitat identificada per professionals i veïns i veïnes i enforteix la xarxa comunitària, va funcionar molt bé en d’altres barris de la ciutat i ara arriba al Bon Pastor, si de debò vols ajudar aquest és el teu moment.

Les persones interessades poden demanar més informacions a l’Esperança Peracho de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. Només heu d’escriure un correu a:  eperacho@aspb.cat

També us poden ajudar i donar més informacions a l’Oficina del Pla de Barris del Bon Pastor.

baixemalcarrer-l

El Grup Motor del Programa de Salut als Barris del Bon Pastor està format per:

Districte de Sant Andreu, Agència de Salut Pública de Barcelona, AAVV, CAP, Residència, Servei Socials, CC Bon Pastor, CC Baró de Viver, Biblioteca, Casal de la Gent Gran, Parròquia, Farmàcies Rius i Ribot i Pla de Barris.

Us deixem el link del programa amb un vídeo que ho explica a fons: http://www.aspb.cat/quefem/baixem-al-carrer.htm

Desplaça cap amunt