Art, Salut i Dones

El projecte Art, Salut i Dones, es dur a terme als barris de Bon Pastor i Baró de Viver. EUn projecte que utilitza diverses disciplines artístiques per treballar el malestar emocional de les dones.  

El projecte té l’objectiu de millorar el benestar emocional de les dones del barri. Va sorgir com a resposta comunitària a la necessitat de donar continuïtat a un grup de dones que havien acabat les sessions terapèutiques que s’havien ofert des del CAP Bon Pastor. En un treball conjunt amb el CAP, el Centre Cívic i la Biblioteca de Bon Pastor es va dissenyar un projecte en el qual es treballés el benestar emocional però no des d’una vessant terapèutica sinó aprofitant els beneficis de les disciplines artístiques en els processos de millora de la salut i benestar, la prevenció de diverses malalties físiques i mentals i també, la millora de la cohesió social, la reducció de la solitud i l’aïllament social i construir identitats individuals i de grup. 

Aquesta estructura de curs escolar ha permès treballar per trimestres i en cada un es treballa una disciplina artística diferent. El primer trimestre es treballarà l’artteràpia (pintura, dibuix i també musicoteràpia i escenificació), en el segon trimestre la dansa i moviments corporals i durant el tercer trimestre una activitat relacionada amb l’escriptura.

Us passem tota la informació en el cartell  per si us interessa o en voleu fer difusió.

Les dates són les següents;

1r trimestre: 16/10 – 18/12
2n trimestre: 15/01 – 18/03
3r trimestre: 08/04 – 10/06

Desplaça cap amunt